Kund berättar - Svenskafribrevsbolaget.se

Kund berättar

"Som kund uppskattar jag den digitala kundresan hos Svenska Fribrevsbolaget. Alla delar kan skötas digitalt, samtidigt som jag själv kunnat välja att få tillgång till en personlig kontakt när jag har önskat det."


Jag uppskattar att Svenska Fribrevsbolaget bara jobbar med externa fonder och inte har egna - och att man ger tillbaka all ”kick-back” till mig som kund. Fondutbudet är stort, samtidigt som jag gillar att Svenska Fribrevsbolaget har gjort ett selektivt urval av fonder och fondbolag som man tror extra mycket på.

Jag har ett personligt intresse för placeringar. Samtidigt värdesätter jag möjligheten att få hjälp med fondval och riskspridning genom att välja någon av de portföljer som Svenska Fribrevsbolaget har satt samman. 

Avkastningen sedan jag flyttade har varit mycket god och när jag har jämfört har jag sett att den varit betydligt högre jämfört med om jag stannat kvar i min tidigare lösning.

Det enda jag ångrar är faktiskt att jag inte flyttade mina fribrev tidigare. Jag har därför rekommenderat Svenska Fribrevsbolaget till flera av mina kollegor och personer i min omgivning. 

Information om Per

Per Anell
Entreprenör – digitalisering i bilbranschen
"Dom har lyckats med något som ingen annan aktör har lyckats med tidigare"
Läs om kunden Sissi