Kund berättar - Svenskafribrevsbolaget.se

Kund berättar

"Svenska Fribrevsbolaget har lyckats med något som ingen annan aktör har lyckats med tidigare, och det är att få över alla fribreven som jag önskat flytta - till ett och samma ställe."

Kontakten med Svenska Fribrevsbolaget har präglats av intresse för min situation och konkreta råd från min kontaktperson. Dom har lyckats med något som ingen annan aktör har lyckats med tidigare, och det är att få över alla fribreven som jag önskat flytta - till ett och samma ställe. 


Hos tidigare rådgivare har jag känt att det framför allt fanns ett stort intresse av att just få in mig som kund, men att engagemanget därefter svalnat och att jag inte fått den uppföljning jag har önskat.


Svenska Fribrevsbolaget har varit envisa och fortsatt arbeta hela vägen tills att pensionsflytten var klar. I vissa fall har de återkopplat och bett mig om mer information för att på så sätt komma hela vägen i mål med flytt av pension, något som jag verkligen uppskattar. Jag gillar modellen där all fondprovision kommer tillbaka till mitt konto, och avkastningen på kapitalet har verkligen varit toppen. Jag kan absolut rekommendera andra att använda Svenska Fribrevsbolaget. 
Information om Sissi

Sissi Hagald
Entertainment Lawyer

"Jag har fått möjlighet att gå i pension lite tidigare, och då känns det extra viktigt att ta hand om mina pensioner som är min framtida lön"
Läs om Kunden Lars