Kund berättar - Svenskafribrevsbolaget.se

Kund berättar

"Jag såg hur mina pengar gav avgifter och provisioner till en pensionsmäklare som jag inte längre hade någon kontakt med - det kändes som att de mjölkade min pension!"

Jag var inte nöjd med villkoren i min pension och ville flytta kapitalet. När jag själv försökte göra en flytt fick jag beskedet att det inte gick. Arbetsgivaren som hade satt av pensionen hade gått i konkurs, och det fanns ingen att kontakta för att få hjälp. Det var otroligt frustrerande att inse att pensionen från min gamla arbetsgivare var låst – samtidigt som jag såg hur mina pengar gav avgifter och provisioner till en pensionsmäklare som jag inte längre hade någon kontakt med - det kändes som att de mjölkade min pension!


När Svenska Fribrevsbolaget sa att de kunde genomföra flytten var jag först skeptiskt till om det skulle gå – men jag tyckte det var värt ett försök. En tid senare fick jag besked om flytten var genomförd! Min kontakt på Svenska Fribrevsbolaget berättade att de hade vänt sig hela vägen till en firmatecknare i Kanada för att flytten skulle gå att genomföra.


Jag kan verkligen rekommendera Svenska Fribrevsbolaget till alla som vill slippa att betala onödiga provisioner till mäklare och försäkringsbolag - samtidigt som man får hjälp att få flytten genomfört på ett smidigt sätt."

Information om Ulf

Ulf Eivind Jonsson
Utbildning: Civilekonom, Stockholms Universitet
Familj: Gift och två barn, 11 och 15 år
Egenföretagare inom Customer Success Management. Arbetar för ett stort amerikanskt bolag
"Det har känts som att det funnits ett intresse av att mina pengar ska ligga i en specifik fond"
Läs om kunden Magnus