Kund berättar - Svenskafribrevsbolaget.se

Kund berättar

"Jag tycker att det känns riktigt bra med en modell som är fri från provision, och att jag istället betalar en avgift som är densamma oavsett mina fondval."


Jag har under en lång tid haft ett stort intresse för aktier och fonder. Genom mitt yrkesliv har jag därför hållit noga koll på mina pensioner. 

I tidigare anställningar har jag upplevt att man har blivit hänvisad till en lösning som inte varit helt anpassad för mig. Jag har flera gånger fått komma på möten i påkostade lokaler i centralt läge, samtidigt som jag undrat, ”Vem är det som betalar för denna lyx egentligen?”

Tidigare rådgivning har ibland känts som att det har funnit ett intresse av att mina pengar ska ligga i en specifik fond och i ett specifikt försäkringsbolag. Avgifterna har ofta varit höga, utan att avkastningen har kompenserat för det.

När jag läste om Svenska Fribrevsbolaget i Dagens Industri kändes det rätt att ta en kontakt. Jag tycker att det känns riktigt bra med en modell som är fri från provision, och att jag istället betalar en avgift som är densamma oavsett mina fondval.

Min kontaktperson har varit mycket hjälpsam som bollplank, samtidigt som jag kunnat logga in på plattformen och själv styra hur jag vill ha mina placeringar. 

 

Information om Magnus

Magnus Paulsson
Civilekonom, Stockholms Universitet
Redovisningschef på stort logistikföretag
"Med hjälp av Svenska Fribrevsbolaget kunde jag samla 5 fribrev"
Läs om Kunden Marie