Läs vad våra kunder säger - Svenskafribrevsbolaget.se

Läs vad våra kunder säger

Vi strävar alltid efter att göra en stor skillnad i våra kunders liv. Här berättar några av våra nöjda kunder hur vi har hjälpt just dem.


 

 Marie_round 
"Med hjälp av Svenska Fribrevsbolaget kunde jag samla ihop 5 fribrev och på så sätt få bättre överblick och lägre avgifter."
Läs mer om Marie här


 ulf-jonsson-photo 
"Jag kan verkligen rekommendera Svenska Fribrevsbolaget till alla som vill slippa att betala onödiga provisioner till mäklare och försäkringsbolag."
Läs mer om Ulf här

hagald
"Svenska Fribrevsbolaget har lyckats med något som ingen annan aktör har lyckats med tidigare, och det är att få över alla fribreven som jag önskat flytta - till ett och samma ställe."
Läs mer om Sissi här

 LarsB 
"Det var tråkigt att se hur mycket avgifter jag faktiskt betalade. Samtidigt kändes det mycket positivt att på ett enkelt och smidigt sätta kunna göra något åt saken." 
Läs mer om Lars här 

Magnus
"Jag tycker att det känns riktigt bra med en modell som är fri från provision, och att jag istället betalar en avgift som är densamma oavsett mina fondval."
Läs mer om Magnus här


 Anell
"Som kund uppskattar jag den digitala kundresan hos Svenska Fribrevsbolaget. Alla delar kan skötas digitalt, samtidigt som jag själv kunnat välja att få tillgång till en personlig kontakt när jag har önskat det."
Läs mer om Per här