Rekrytering - Svenskafribrevsbolaget.se

Rekrytering

Svenska Fribrevsbolaget, är ett fintech-bolag med affärsidén att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning för svenska pensionssparare.
Vi har sett behovet av en transparent lösning för svenska pensionssparare och är glada att vårt erbjudande har tagits emot väl på marknaden. Verksamheten startade under 2020 och vi har strax under en miljard i försäkringskapital.

Nu är vi redo att ta nästa steg!

Svenska Fribrevsbolaget kommer att expandera - vill Du vara med på en spännande resa? Vi söker nu:


IT-Tekniker
Som IT-tekniker hos oss får du en betydande roll för att förbättra den tekniska arkitekturen som bolaget bygger på. Rollen kommer på sikt få ett större ansvar och innebära t ex uppsättning av servermiljö, underhåll och systemutveckling.
Läs mer tjänsten här

Processägare User Experince
Som Processägare UX får du en nyckelroll i företaget och stor påverkanskraft i att forma vår framtida resa. Du erbjuds en fantastisk möjlighet att få vara med på en tillväxtresa i ett spännande fintech/insuretech-bolag där ingen dag är den andra lik och det kommer att finnas många utvecklingsmöjligheter.
Läs mer tjänsten här

Junior Rådgivare/Assisterande försäkringsdistributör
I rollen som junior Rådgivare arbetar du i en högpresterande och serviceinriktad miljö. Du tycker om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med höga ambitioner och en efterfrågad produkt.

Rådgivare/försäkringsdistributör
I rollen som Rådgivare arbetar du i en högpresterande och serviceinriktad miljö. Du tycker om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med höga ambitioner och en efterfrågad produkt.
Redovisningsekonom
Som redovisningsekonom hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige där det finns fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget. 
Läs mer tjänsten här