Kundtjänst och FAQ2023-09-05T14:50:41+02:00

Kundtjänst & vanliga frågor

Kundtjänst

Kundtjänst

Hem » Kontakt » Kundtjänst och FAQ

Svenska Fribrevsbolagets Kundservice

Välkommen till Svenska Fribrevsbolagets kundservice. Nedan finner du en sammanställning av våra vanligaste frågor och svar. Du kan även läsa mer om pension, sparande och våra Allmänna Frågor under fliken med samma namn. Under fliken Personuppgifter och integritet finner du frågor relaterade till detta ämne.

Hittar du inte svaret på din fråga? Då är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Kontaktuppgifterna finner du längre ned på denna sida.

Jag kan inte signera min informationsfullmakt

Det går bra att signera informationsfullmakten både från dator, mobil eller surfplatta. Observera att du måste använda Mobilt BankID, i dagsläget stödjer vi tyvärr inte BankID i datorn eller BankID på kort. Om du ändå har problem med att slutföra signering, vänligen kontakta oss på kundservice.

Jag försöker att logga in men det går inte

Gör så här för att logga in och se hur det går med ditt ärende: Från dator Klicka på den gula knappen Mina sidor, högst upp i högra hörnet på hemsidan (www.svenskafribrevsbolaget.se) Välj sedan på Se din fribrevsanalys. Använd Mobilt BankID för att logga in (i dagsläget stödjer vi tyvärr inte BankID i datorn eller BankID på kort) Från mobil eller surfplatta Klicka på de tre strecken högst upp i högra hörnet på hemsidan (www.svenskafribrevsbolaget.se). Välj sedan Mina sidor och därefter Se din fribrevsanalys. Om du har problem med inloggning, prova gärna att logga in från en dator innan du kontaktar kundservice.

Vad kostar det att flytta mina fribrev?

Vår prislista hittar du här. Priset beror bl.a. på försäkringstyp samt hur stort kapitalet är i fribrevet som du flyttar. Anmäl dig på startsidan så får du svar på vilka fribrev du har och vad det skulle innebära för dig att flytta dem.

Hittade du inte svaret på din fråga? Då kan du kontakta oss här:

Om du inte hittar svaret på din fråga i FAQ:n ovan är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon. För mailkontakt fyll i formuläret, önskar du nå oss via telefon är våra växeltider helgfria måndag till torsdagar 09-16:00. Fredagar 09:00-15:30.

Till toppen